Sokan a hozzánk forduló ügyfelek közül a televíziós reklámok hatása alatt állnak.

Ennek köszönhetően azt gondolják, hogy jelzálogkölcsön elintézése könnyen és gyorsan megy, pedig sokszor ennek épp az ellenkezője az igaz. Ugyanis a hitel intézésének valóságos ideje sehol sincs feltüntetve, azaz nem csak a hitel jóváhagyása telik időbe, hanem elsősorban az okmányok előkészítése és a hitel körülményeinek bebiztosítása is. Jelzálogkölcsön körülményeit bebiztosítani ügykezelésileg és időbelileg is igényes feladat, mivel hosszútávú kölcsönről van szó és e döntés jó vagy esetleg rossz hatása elkírésri ügyfeleinket 20 vagy még több éven keresztül. Ezért meggyőződésünk, hogy ezt az igényes feladatot szakemberekre kell bízni.

A KANGO építővállalat megbízható segítséget nyújt az otthonuk felépítéséhez szükséges legelőnyösebb hiteltípus keresésében. Köszönhetően piacismeretünknek és tájékozottságunknak az elérhető pénzügyi termékek terén képesek vagyunk optimalizálni az Önök hitelének feltételeit úgy, hogy azok a legelőnyösebbek legyenek az Önök számára.

 business1

1. Építkezések szakaszos finanszírozása

Az építkezés több szakaszra van osztva. Számlázni mindig a befejezett szakaszt számlázzuk a befektetővel előre leegyezett árajánlat szerint. Ez a fajta építkezés elsősorban a fiatal családoknak előnyös, akik jelzálogkölcsönből építkeznek és nincs pénzkészletük. Készpénz csak az első szakasz előlegszámlájára szükséges, ami kb. 20%-a az egész építkezés árának. Az első szakasz befejezésekor a bank átfizeti a számlát és folytatódik a következő építési szakasz a következő számlázással.

2. Az egész építkezés finanszírozása és követőleges eladása

Realizáljuk az egész építkezést, felépítjük a házat, az épületet „kulcsra kész” állapotra. Az építmény átvételekor a befektető kifizeti az építkezés egészére kiállított számlát.

3. Jelzálogkölcsön intézése

Munkatársaink, pénzügyi szakembereink ügyfeleink számára kidolgozzák az időszerűleg legelőnyösebb piacon lévő kölcsönt az összes domináns pénzintézet jelzálogajánlatából. Ezt a standardon felüli teljes pénzügyi szolgáltatást rejtett illetékek nélkül biztosítjuk, ügyfeleinknek időt, energiát, gondot és pénzt spórolva.